Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Κάθε φορά που έρχομαι Σαλαμίνα με το ferry boat στα Παλούκια πάντα αισθάνομαι το ίδιο.
ΝΤΡΟΠΉ - ΑΗΔΊΑ - ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ

Το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις μόλις βγαίνεις από το ferry boat είναι ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα γιατί η είσοδος στην Σαλαμίνα γίνεται από έναν πολύ στενό δρόμο όπου ο κάθε ένας παρκάρει όπου γουστάρει. Το μποτιλιάρισμα συνεχίζεται στην συμβολή του δρόμου απέναντι από τα καραβάκια (το γνωστό αχλάδι).

Το δεύτερο πράγμα είναι τα βρομόνερα (μυρίζουν σε σημείο αηδίας) από το περίπτερο έως το ύψος των εκδοτηρίων και φυσικά λίγο πριν την Αγία Βαρβάρα όπου σου έρχεται να κάνεις εμετό.
Ωραία πράγματα όποιος μπαίνει στην Σαλαμίνα νομίζει ότι έρχεται στην ΟΥΖΟΥΜΠΟΥΡΟΥ μπράβο μας !! Μας αξίζει.

Δεν μπορεί κάποιος επιστήμονας ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΈΞΥΠΝΟΣ να σκεφτεί κάποια λύση;;;
Π.χ να προεκτείνει τον προβλήτα 20 μέτρα για να φαρδύνει ο δρόμος;;
Θα μου πεις η πολύ σκέψη έφερε το αχλάδι!!!

Από την άλλη έμεις πετάμε τα νερά στους δρόμους γιατί γουστάρουμε το πρόβλημα μας να το μεταφέρουμε στους άλλους χωρίς να μας νοιάζει τίποτα. Είναι αυτό το Αρβανίτικο ή μάλλον Γύφτικο ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ ΡΕ / ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΎ ΕΜΈΝΑ!!!

Βέβαια ο Δήμος και η υγειονομική υπηρεσία του κράτους τι κάνει γι αυτό; Έχει σκεφτεί κανένας ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μήνυση για προσβολή της δημόσιας υγείας σε όλους αυτούς που πετάνε βρομόνερα αλλά και στον Δήμο που δεν κάνει τίποτα ;
Πρέπει να βάλουμε όλοι μυαλό.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται. Η κατάσταση στα Παλούκια και εμένα προσωπικά με πειράζει πολύ. Κάτι πρέπει να γίνει

Ανώνυμος είπε...

Kala ta les...
Episis nomizo prepei na epemvei k i astynomia gia to thema ton vromoneron pou vriskoun eukaria kurios ta vradia k ta adeiazoun stous dromous.
Telos mipos prepei na kanoun kati k oi ploioktites gia to limani as dosoun kati i as piesoun?Min theloun mono na ploutizoun.As prosferoun k kati.Alloste apo ekei trone...

Ανώνυμος είπε...

Σωστά πρέπει και οι πλοιοκτήτες να κάνουν κάτι για τι λιμάνι. Πάντως μέχρι σήμερα δεν έχουν προσφέρει τίποτα για το νησί παρά μόνο πλουτίζουν. Οι άλλοι πχ Κανάκης - Μπεγνής όλο και κάτι δίνουν σε χορηγίες κτλ.Όλοι κάτι πρέπει να κάνουμε.....

Ανώνυμος είπε...

Εδω δεν τα βρισκουν μεταξυ τους ζητατε να προσφερουν κιολας.Αλλωστε το κολπο ειναι οτι πλουτιζουν πουλωντας σκαφη.Τα εισητηρια ειναι για μεροκαματο.Εδω εχει κορεστει το λιμανι και αυτοι χτιζουν ακομα σκαφη.Ομως υπαρχει και η αποσυρση αρκετων παλιων απο τα παιδια τους και τοτε θα πεινασουν και αυτες οι οικογενειες που ζουνε απο αυτους. Περιμενετε και θα δειτε.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει να αρχίσει ο αγώνας για να γίνει κάποτε αυτή η γέφυρα...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μένω στα Παλούκια, τα βράδυα η κατάσταση με τα βρωμόνερα στο δρόμο είναι αφόρητα.Για να μην πώ για τα μολυσμένα κουνούπια και τις κατσαρίδες, γιατί καλοκαίρι έρχεται και θα γεμίσουμε μικρόβια..Τί μπορούμε να κάνουμε εμείς να βάλουμε μυαλό στους άμυαλους??Στους παρακατιανούς που δεν έχουν 50 ευρώ να αδειάσουν τους βόθρους και τα χύνουν στο δρόμο??Αυτό το φαινόμενο πρέπει να πάρει τέλος όπως και στον Αγ.Νικόλαο που χύνουν τους βόθρους στη θάλασσα..Αυτό σε κανένα άλλο νησί δεν συμβαίνει πουθενά.Αλλά η Σαλαμίνα είναι μια ξεχωριστή πόλη κράτος που έχει δικούς της νόμους...Αίσχος και ντροπή σε όσους το κάνουν!!!