Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Ξεκίνησα να γράφω για τους κάδους ανακύκλωσης που είχαν αρκετές ημέρες να μαζευτούν . Αλλά πάνω που έγραφα πέρασε το απορριμματοφόρο και τα μάζεψε. Εντάξει τελικά για κάποιο λόγο (δεν μας ενδιαφέρει ποιος) δεν μαζεύτηκαν τα σκουπίδια εμείς όμως τον χαβά μας. Αφού βλέπουμε γεμάτους κάδους πάμε και τα πετάμε έξω από αυτούς με αποτέλεσμα να γίνεται ο χαμός.

Ειδικά εχθές με τον αέρα άρχισαν τα χαρτιά , μπουκάλια και άλλα σκουπίδια να πηγαίνουν βόλτες.

Ρε παιδία αφού υποτίθεται ότι τα σκουπίδια που πάνε στην ανακύκλωση ούτε βρωμάνε ούτε υπάρχει πρόβλημα να τα κρατήσουμε στο σπίτι γιατί τα βγάζουμε έξω όταν δεν πρέπει; Ο ωχαδερφισμός μας έχει φάει !

Βρήκα δυο LINK για την ανακύκλωση για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ (BLOG)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΗΖΕΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΕΡΕΙΠΤΟΣΗ ΚΑΘΕ 25 ΜΕ 30 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΟΡΟΙΜΑΤΩΝ. ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΣΚΟΥΠΕΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΩΔΡΟΜΙΑ. ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ? ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΟΘΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΚΟΥΣ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πριν επαναστατήσεις δες λιγο την ορθογραφία σου ρε μεγάλε!
Ημαρτον!!

Ανώνυμος είπε...

Ego tha elega kati allo.
Exeis diavasei auto pou leei o kratos apo tin stigmi pou tha genitho einai upoxreomeno:
-na mou mazeuei ta skoupidia opou k an ta petakso
-na mou dinei suntaksi k as min plirosa pote gia asfalisi
-Mou xrostaei mia thesi sto dimosio gia emena k mia gia kathe mou paidi klp???
Profanos pote den skeftikes poies einai oi dikes sou upoxreoseis san politis.Dioti ta skoupidia den tha itan ekso apo tous kadous an den ta petages esy...